Bron

Platform ACCT

Begin 2024 met frisse bezieling en wellicht nieuwe perspectieven

5 januari 2024

Gun jezelf wat professionele ondersteuning en 'verversing'. Met de Loopbaan APK, speciaal ontwikkeld voor de culturele en creatieve sector, is dit het perfecte moment om stil te staan bij jouw loopbaanontwikkeling.

Ben je in loondienst bij, of werk je aan een opdracht van, een poppodium of -festival dat is aangesloten bij de VNPF? Of je nu op het podium staat, in een ondersteunende rol werkt, vast in dienst bent, als vervanger optreedt, of als freelancer/zzp’er werkt, de Loopbaan APK is er voor jou.

Wat biedt de Loopbaan APK jou?

  • Kosteloze coaching: drie diepgaande gesprekken met een gespecialiseerde loopbaancoach.
  • Maatwerkbegeleiding: reflecteer op je ontwikkeling, loopbaanwensen en maak plannen voor de toekomst.
  • Flexibele workshops: opties zoals CV-opbouw, elevator pitches, pensioenvoorbereiding, intervisie en meer.

Waarom nu?

Het is de tijd voor goede voornemens. Gun jezelf deze kans om te investeren in je toekomst, zodat je vol vertrouwen en met hernieuwde energie het nieuwe jaar kunt beginnen. Of je nu in de bloei van je carrière staat of je voorbereidt op je pensioen, de Loopbaan APK is een stap naar een bevlogen en relevante toekomst in jouw vakgebied.

Neem de regie in eigen handen

Wacht niet tot je tegen problemen aanloopt in je carrière. Met de Loopbaan APK neem je proactief de touwtjes in handen en zorg je ervoor dat je hindernissen altijd een stap voor bent. Ga naar www.loopbaanAPKcultuur.nl en meld je vandaag nog aan.

De Loopbaan APK is een onderdeel van het programma Bevorderen duurzame inzetbaarheid / Leven lang ontwikkelen en regeling vervroegd uittreden m.b.v. MDIEU-subsidie SZW, ontdek meer hier.