BHV.NL neemt risicomanagement Nederland over

23 augustus 2018

Door veilligheidstrainingen.nl over te nemen komt BHV.nl dichter bij het doel om Nederland veiliger te maken door een goed, kwalitatief en effectief aanbod van trainingen te verzorgen.

De organisatie  Risicomanagement Nederland zal door gaan onder de naam veiligheidstrainingen.nl. BHV.nl wil Nederland veiliger maken. Ongewild en onbedoeld worden bezoekers, bewoners en medewerkers van organisaties, bedrijven en publieke instellingen blootgesteld aan gevaarlijke bedrijfsrisico’s. De cursussen die BHV.nl verzorgd worden afgestemd op de risico’s en ambities van iedere organisatie.

Volgens Hans de Bruyn, directeur van BHV.nl, wordt agressie en ander ongewenst gedrag ook bij klanten een steeds vaker voorkomend probleem. BHV.nl wil haar klanten weerbaarder maken in het omgaan met ongewenst gedrag en onverwachte situaties door middel van trainingen. Met veiligheidstrainingen.nl wilt BHV.nl oplossingen en adviezen geven om problemen te lijf te gaan.

Veiligheidstrainingen.nl zal een tal van veiligheids- en preventietrainingen voor diverse branches door heel Nederland adviseren en verzorgen. Een  greep uit de trainingen zijn; omgaan met ongewenst gedrag en agressie, overval- en diefstalpreventie en crisismanagement.

VNPF-leden krijgen een exclusieve korting op het cursusaanbod van BHV.NL. Kijk hier voor meer informatie.