Bron

AWVN / Netwerk Gelijke Kansen

Bijeenkomst bewustwording en draagvlak over bestaande (vastgeroeste?) normen en waarden

2 februari 2023

Bijeenkomst bewustwording en draagvlak over bestaande (vastgeroeste?) normen en waarden

Op dinsdag 28 maart van 15.00 tot 16.30 uur organiseert het netwerk Gelijke kansen een online bijeenkomst

Deze keer gaan ze het hebben over bewustwording en draagvlak. Ben jij je al bewust van de gebruiken en gewoonten in jouw organisatie? Zijn er misschien (ongeschreven) regels die niet voor iedereen gunstig uitpakken?

Hoe creëer je draagvlak in je organisatie om wat te doen aan niet inclusieve gewoonten?

Bestaande normen en waarden, (ongeschreven) regels en ingesleten procedures kunnen een barrière vormen voor gelijke kansen. Vanuit dat inzicht kan draagvlak voor verandering ontstaan. In deze bijeenkomst leer je hoe je binnen je organisatie bewustwording en draagvlak op het thema ‘gelijke kansen’ kunt creëren.

Praktische informatie

Wanneer – 28 maart 2023 van 15.00 tot 16.30 uur
Waar – Online
Voor wie – Managers diversiteit en inclusie, HR-professionals die D&I in hun portefeuille hebben
Investering – Deelname is gratis
Deelnemen – Aanmelden via dit aanmeldformulier

Over het netwerk gelijke kansen

De Nederlandse beroepsbevolking heeft een heel diverse samenstelling. Al die unieke talenten en verschillende zienswijzen en denkbeelden kunnen we met z’n allen nog veel beter tot hun recht laten komen. Binnen het netwerk gelijke kansen helpt men elkaar om die kansen te ontdekken en te benutten. Divers en inclusief werkgeven gaat over aantrekkelijk zijn voor de volledige beroepsbevolking en dat alle medewerkers zich welkom voelen en gelijke kansen krijgen. En dat is dus ook precies waar op wordt ingezet.

Aanmelden voor de gehele reeks

Benieuwd naar alle thema’s die dit jaar aan bod komen? Hier vind je een overzicht waar je je tevens gelijk kunt aanmelden voor de gehele reeks.