Bron

AWVN / Netwerk gelijke kansen

Bijeenkomst draagvlak en inclusieve cultuur

2 februari 2023

Bijeenkomst draagvlak en inclusieve cultuur

Op dinsdag 23 mei van 15.00 tot 16.30 uur organiseert het netwerk Gelijke kansen een gratis online bijeenkomst.

Steeds meer organisaties zien in dat als ze willen dat iedereen gelijke kansen heeft, bijvoorbeeld in het leren en ontwikkelen of in het doorstromen naar andere functies, ze daar actief op moeten inzetten.

Soms is er verandering nodig; in processen of in het gedrag van mensen. Draagvlak in de organisatie is dan onmisbaar. Op 23 mei wordt behandeld hoe je dit succesvol kunt aanpakken, om uiteindelijk tot een inclusieve (werk)cultuur te komen waar iedereen zich kan ontplooien en waar mensen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen.

Mensen die voor organisaties werken die actief aan een inclusieve cultuur werken, ervaren veel voordelen: ze zijn meer tevreden over hun baan, zijn minder vaak ziek en zien meer (innovatie)kansen.

Praktische informatie

Wanneer – 23 mei 2023 van 15.00 tot 16.30 uur
Waar – Online
Voor wie – Managers diversiteit en inclusie, HR-professionals die D&I in hun portefeuille hebben
Investering – Deelname is gratis
Deelnemen – Aanmelden via dit aanmeldformulier

Over het netwerk gelijke kansen

De Nederlandse beroepsbevolking heeft een heel diverse samenstelling. Al die unieke talenten en verschillende zienswijzen en denkbeelden kunnen we met z’n allen nog veel beter tot hun recht laten komen. Binnen het netwerk gelijke kansen helpen we elkaar om die kansen te ontdekken en te benutten. Divers en inclusief werkgeven gaat over aantrekkelijk zijn voor de volledige beroepsbevolking en dat alle medewerkers zich welkom voelen en gelijke kansen krijgen. En dat is dus ook precies waar we op inzetten.

Aanmelden voor de gehele reeks

Benieuwd naar alle thema’s die dit jaar aan bod komen? Hier vind je een overzicht waar je je tevens gelijk kunt aanmelden voor de gehele reeks.