Boost inclusiviteit binnen je organisatie met de nieuwe training, exclusief voor VNPF leden, Deep Impact: Autisme, zo gek nog niet

15 februari 2024

De training Deep Impact: autisme zo gek nog niet, wordt aangeboden door stichting KEES en vindt plaats op 19 maart as. in Utrecht. VNPF leden genieten een korting van 10%.

In het licht van het zeer succesvolle Congres Podia Festivals Evenementen in september 2023, zet de VNPF wederom een grote stap voorwaarts met een gloednieuwe training gericht op het werken met mensen in het spectrum Autisme in je organisatie. Deze Deep Impact training is speciaal ontworpen om kennis, flexibiliteit en bewustzijn rondom neurodiversiteit te vergroten.

Met het panel over autisme dat tijdens het congres in 2023 onverwachte hoeveelheden aandacht kreeg, is het duidelijk dat de sector klaar is om inclusiever te worden. Er is echter nog steeds een kloof van onbegrip en vooroordelen te overbruggen. De Deep Impact training is jouw kans om hier verandering in te brengen. Je krijgt er ook wat voor terug, want mensen met een neurodivers brein brengen vaak specifieke vaardigheden met zich mee.

De ervaren trainers Marjan Willemsen en Saskia Plug combineren hun diepgaande kennis over autisme met jarenlange ervaring in de cultuursector. Zij zullen je voorzien van actuele inzichten en heersende vooroordelen over autisme, praktische handvatten en technieken voor heldere communicatie, allemaal met als doel de inclusiviteit binnen jouw organisatie te bevorderen.

Deze halve dag is meer dan een training; het is een investering in inclusieve organisatie en popsector als geheel. Door deel te nemen, help je niet alleen bij het creëren van meer kansen voor mensen met autisme, maar ontgrendel je ook het potentieel van neurodiverse talenten binnen jouw team.

Mis deze kans niet om jouw organisatie vooruit te helpen naar een meer begripvolle en inclusieve werkomgeving. Schrijf je vandaag nog in!

Locatie: Utrecht
Datum en tijd: 19 maart, 13.00 – 17.00 uur
Minimaal 4 deelnemers (max 8). Kosten: € 450

Kijk hier hoe je kunt aanmelden voor de training https://www.keescultuurvrijwilligers.nl/training/deep-impact-autisme-zo-gek-nog-niet/

Over de trainers

Saskia Plug is vrijwilligerscoördinator bij De Pul en werd als inspirerende kracht voor diversiteit en inclusie genomineerd voor het IJzeren Podiumdier voor Diversiteit en Inclusie. Marjan Willemsen brengt haar uitgebreide expertise mee, zowel als intervisor en trainer bij Stichting KEES als vanuit haar rol bij ‘Vanuit autisme bekeken’, waar zij werknemers traint tot belangenbehartigers voor autisme binnen hun organisatie. Beide trainers hebben ervaring als levensloopbegeleider voor mensen met autisme. Samen zorgen ze voor een actieve en verrassende training die je gegarandeerd nieuwe inzichten zal bieden.