Bron

cultuursubsidie.nl

Concept aanvraagformulier bis 2025-2028 gepubliceerd

17 oktober 2023

Het concept aanvraagformulier voor de BIS 25-28 is gepubliceerd op cultuursubsidie.nl

Het concept-aanvraagformulier culturele basisinfrastructuur 2025-2028 geeft een indruk van de onderdelen waaruit het bestaat en welke gegevens gevraagd worden. Met deze pfd van het concept-aanvraagformulier kun je je aanvraag voorbereiden. De definitieve aanvraag gaat via een digitaal aanleverportaal, met vooraf ingevulde velden en keuze-menu's.

Het concept aanvraagformulier is hier in pdf te downloaden.

Vanaf 1 december 2023 is het definitieve aanvraagformulier beschikbaar. LET OP: Dat kan afwijken van het nu gepubliceerde concept. In het definitieve aanvraagformulier kun je gegevens invullen, tussentijds opslaan en vervolgens uw algehele aanvraag indienen bij een digitaal aanleverportaal.

Account 
Om je aanvraag in te dienen, heb je een account nodig. Vanaf medio november 2023 kun je via deze website een account aanvragen.

Vragenlijst voor verduurzaming culturele sector

Om beleid te kunnen ontwikkelen dat verduurzaming van de culturele sector faciliteert, is een korte vragenlijst opgenomen in het aanvraagformulier (zie onderdeel 7 van het concept-aanvraagformulier). Deze vragen en de prestaties op het gebied van duurzaamheid maken geen onderdeel uit van de beoordeling, en worden niet gedeeld met beoordelende commissies.

Online informatiebijeenkomst bis 2025-2028

Op 23 november 2023 is een online informatiebijeenkomst waarin je meer informatie krijgt over de culturele basisinfrastructuur 2025-2028 en het beoordelingskader van de Raad voor Cultuur. Je kunt je daarvoor kosteloos aanmelden.

Vragen

Heb je een vraag over het concept aanvraagformulier, dan kun je een e-mail sturen naar info@cultuursubsidie.nl.