Cursus Belastingregels voor culturele instellingen, artiesten en freelancers

20 februari 2020

Op 23 maart is er een cursus "Belastingregels voor culturele instellingen, artiesten en freelancers". De cursus is speciaal voor sector podiumkunsten samengesteld door Dick Molenaar van All Arts Belastingadviseurs.

Doelgroep is financiële experts. Daarnaast is de bijeenkomst ook geschikt voor iedereen die verdieping in zijn of haar functie nodig heeft over onderwerpen op terrein van belastingrecht.

Tijdens de bijeenkomst behandelt Dick Molenaar onderwerpen uit de dagelijkse praktijk. Je wordt op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen en veranderingen in belastingwetgeving. Van onderwerpen zoals loonbelasting/artiestenregeling, Btw, Wet DBA, subsidies, vennootschapsbelasting, bestuurdersaansprakelijkheid tot energiebesparing. Alle kennis die je opdoet tijdens de dag, kun je gelijk in de praktijk toepassen. Er is ook ruimte om jouw eigen casus te bespreken.

De kennisbijeenkomst wordt gehouden in de Stadsschouwburg Utrecht en start om 10:00 uur en duurt tot 16.00 uur met daarna een borrel tot 17:00 uur. Kosten: VNPF-leden betalen €195,- (ex. Btw) niet-leden betalen € 220,- (ex. Btw). Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen. Aanmelden kan via info@vscd.nl.