Bron

013

Daan Holthuis en Dirk Stolk nieuwe programmeurs 013

9 juni 2023

Daan Holthuis en Dirk Stolk nieuwe programmeurs 013

Daan Holthuis en Dirk Stolk versterken op korte termijn het programmateam van 013.

Daan Holthuis komt over van het Haarlemse Patronaat, waar Dirk Stolk de Tilburgse Club Smederij verruilt voor de (dance)nachten in 013. Met beide aanstellingen wordt er enerzijds invulling gegeven aan het vertrek van Joël Heijda die zijn carrière zal voortzetten als boeker bij MOJO concerts. Anderzijds, zal huidig dance- en nachtprogrammeur Daniël Nagelkerke zich voortaan verder toeleggen op de live programmering.

Daan Holthuis

Daan Holthuis werkte sinds 2019 als Programmeur & Marketeer bij Patronaat waar hij destijds – net als nu – Joël Heijda opvolgde. Vanuit die rol wist hij met name in het Heavy-segment klinkende acts naar Haarlem te halen. Daarvoor was de 31-jarige Holthuis werkzaam bij Melkweg Amsterdam, en betrokken bij de marketing en programmering van onder meer Copenhell (Denemarken) en Complexity Fest. Op 1 juli begint Daan aan zijn nieuwe avontuur bij 013.

 Holthuis: “013 is een zaal met een profiel waarbij ik mijzelf thuis voel. Bovendien ben ik er om hoek opgegroeid en al jaren een vaste bezoeker. Daarom heb ik heel veel zin om te beginnen en bij te dragen aan het programma.”

Dirk Stolk

Dirk Stolk (31 jaar) is als DJ, organisator en programmeur een house-hold name in het Tilburgse nachtleven. Als programmeur van Club Smederij wist hij de afgelopen jaren een duidelijk profiel te creëren en haalde hij toonaangevende DJ-namen en concepten naar de Tilburgse Spoorzone. Op diezelfde Spoorzone vindt deze zomer tevens ‘Het Moment’ plaats, het hiphopfestival met o.a. Hef en Kevin waar hij betrokken is in de rol van creatief directeur. Op 15 augustus start Stolk als nachtprogrammeur bij 013.

Stolk: “Als geboren en getogen Tilburger was ik (letterlijk) kind aan huis in 013. Ik zag hier veel shows die mijn brede muzikale smaak hebben gevormd. Het is dus een eer om hier voortaan als programmeur mijn visie op los te laten.”

Directeur-Bestuurder Frens Frijns is blij met de komst van Daan en Dirk. “Door nu twee sterke, getalenteerde programmeurs met ieder hun eigen specialisme aan te stellen, brengen we nieuwe energie in het team en continuïteit in het programma. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking.