Daniël Nagelkerke nieuwe programmeur dance & hiphop bij 013 Poppodium

7 oktober 2021

Daniël Nagelkerke is deze maand gestart als de nieuwe programmeur bij 013 Poppodium. Nagelkerke maakt de overstap van WOLF Bookings waar hij de afgelopen jaren de functie van boeker vervulde. Hij zal het stokje overnemen van Bas Veekens.

Daniël Nagelkerke: “De afgelopen drie jaar werkte ik als boeker voor hiphopacts, maar in de jaren daarvoor was ik als programmeur ook gespecialiseerd in heavy en elektronische muziek. Voor dat type shows was ik al regelmatig in 013 te vinden, en ik heb heel veel zin om nu als programmeur voor de nachten en hiphop dit prachtteam te komen versterken.”

Hoofd Programma Ruud Lemmen: “Ik ben blij dat we een ervaren programmeur als Daniël binnen hebben binnengehaald. Ik heb er alle vertrouwen in dat het mooie werk wat Bas Veekens de afgelopen zes jaar heeft opgebouwd wordt doorgezet en uitgebreid kan worden.”

Afgelopen zomer heeft 013 Poppodium een speciale wervingscampagne gelanceerd met een oproep voor 14 nieuwe collega’s. Inmiddels zijn bijna alle functies vervuld.