Bron

De Helling / 3voor12

Dave Coenen nieuwe programmeur Club bij De Helling

9 juni 2023

Dave Coenen nieuwe programmeur Club bij De Helling

Dave Coenen is de nieuwe programmeur Club bij De Helling.

Per 1 juli volgt hen de huidige programmeur Lévi Smulders op, die zich na de zomer volledig richt op zijn werk bij de Melkweg in Amsterdam. Dave heeft ervaring in het clubcircuit en heeft tal van eigen nachten georganiseerd en geprogrammeerd. Daarnaast draait Dave ook zelf, als dj Razzmic.

De Helling is blij met deze opvolging. “De clubprogrammering is niet alleen belangrijk voor De Helling, zowel inhoudelijk als zakelijk, maar ook zeker voor de stad’, aldus Arlette de Jong, directeur van De Helling. “De gemeente Utrecht heeft zich uitgesproken over het belang van de nacht met de Nachtvisie. De Helling is een belangrijk onderdeel van het nachtleven, met een divers en inclusief programma. Met Dave als programmeur borgen we dit voor de toekomst.”

Dave Coenen: “Eindelijk kan ik doen wat ik het liefst doe; mijn ervaringen in en affiniteit met de Utrechtse nacht combineren om programma neer te zetten voor een podium in de stad. De Helling is met een brede bediening van een alternatief publiek en een uitblinkend geluidssysteem voor mij zowel een hoeksteen van het Utrechtse nachtleven als een plek die veel kansen tot groei en vernieuwing huist. Ik kijk er heel erg naar uit om het nachtprogramma van De Helling in goede banen te leiden en een nieuwe impuls te geven.”