Bron

dbstudio.nl

dB’s Crowdfundingcampagne gelanceerd

11 april 2024

dB’s Crowdfundingcampagne gelanceerd

Steun de toekomst van dB’s en ontvang exclusieve voordelen.

Het is een spannende tijd voor dB’s, want de langverwachte crowdfundingcampagne is eindelijk live. Na veelbelovende resultaten uit de recente enquête, is het duidelijk dat de community sterk betrokken is bij de toekomst van dB’s en klaar staat om hun steun te tonen.

Met de lancering van de crowdfundingcampagne roept dB’s alle liefhebbers van muziek, cultuur en creativiteit op om deel te nemen en bij te dragen aan het voortbestaan van deze iconische locatie. Door eenvoudige stappen te volgen op de campagnepagina kunnen supporters kiezen tussen leningen, donaties of voorverkoopopties en hun bijdrage veilig en gemakkelijk via iDeal overmaken.

Voor de snelle investeerders die minimaal 100 euro doneren heeft dB’s een speciale traktatie in petto: een gelimiteerd speciaal gebrouwen bier  (met de toepasselijke naam SUPPORTER) dat simpelweg geproefd moet worden.

Het team van dB’s wil alle supporters hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid en steun. Samen kunnen we de toekomst van dB’s veiligstellen en blijven genieten van muziek, cultuur en creativiteit op de nieuwe locatie aan de Vlampijpstraat.

Voor meer informatie en om deel te nemen aan de crowdfundingcampagne: klik hier