Bron

DEN

DEN Conferentie | 1 & 2 juni 2023 over publiek van de toekomst

29 maart 2023

Stel, het is 2043. Wie komt er naar jouw festival of concert ? Tijd om ons te verdiepen in het publiek van de toekomst! Een ding is zeker, digitale technieken gaan een belangrijke rol spelen.

Tijdens de DEN conferentie ontdek je de digitale mogelijkheden voor cultuur.

Waarom deze conferentie?

Digitale transformatie, we leven er middenin: we ontmoeten elkaar online en bewaren herinneringen in de cloud. Alles is binnen handbereik via onze telefoon en de metaverse, AI en virtual reality zijn al onderdeel van de samenleving. Veel sectoren omarmen deze transformatie en ontwikkelen door van fysiek naar digitaal of zoeken een hybride vorm. Nu is het aan de cultuursector om in te stappen en die digitale wereld te veroveren! Maak je organisatie toekomstbestendig door mee te bewegen met het publiek van de toekomst en hun veranderende wereld. Hoe? Dat laat DEN  zien tijdens de conferentie.

Dag 1 – Gaming & storytelling

Duik in de gamewereld. Dit is dé sector voor inspiratie als het gaat om digitale ontwikkelingen. Hoe houdt de gamewereld hun steeds digitaler wordende publiek vast en wat kunnen wij hiervan leren? Ook crossmediale, digitale storytelling komt aan bod.

Dag 2 – Impact & innovatie

Er wordt een uitstap gemaakt naar de mode-industrie, want daar gebeurt veel op digitaal vlak. Wat zijn hun tips? Ook gaan deelnemers het hebben over impact maken. Hoe meet je dat eigenlijk in de sector? En heb jij wel eens nagedacht over je digitale voetafdruk en hoe je dit meeneemt in je strategie?

Aanmelden

Aanmelden kan hier.