Bron

DEN.nl

Digitale maturiteitsscan: doe mee met het DEN testpanel

23 februari 2023

Hoe ver sta jij op de ladder van digitale transformatie? DEN onderzoekt waar de cultuursector staat.

Dit doen ze met een maturiteitsscan. Ben jij een directeur, manager of coördinator bij een culturele organisatie? Ze hebben jouw denkkracht nodig! Neem deel aan het testpanel en werk mee aan het toekomstbestendig maken van de cultuursector.

Een maturiteitsscan voor de cultuursector

Meebewegen met een steeds digitaler wordend publiek, dat is de kern van digitale transformatie. Om elke instelling inzicht te bieden waar zij staat op het gebied van digitale transformatie, ontwikkelt DEN een maturiteitsscan. Speciaal voor de cultuursector. Deze scan, gericht op de strategische en tactische laag van instellingen, biedt concrete handvatten om een volgende stap te zetten in digitale transformatie.

Op zoek naar een testpanel

Om te zorgen dat de maturiteitsscan zoveel mogelijk waarde oplevert, zoeken we een testpanel. Dit panel geeft in een aantal rondes input en feedback gedurende de ontwikkeling van de scan. Wil jij hier onderdeel van zijn? Meld je dan aan via deze link. Als dank krijgen deelnemers aan het testpanel gratis tickets voor de DEN Conferentie op 1 en 2 juni 2023.