Bron

loopbaanAPKcultuur.n

Geef je loopbaan een gezonde impuls: nog gratis loopbaan-APK gesprekken beschikbaar!

13 februari 2024

Hoe sterk sta jij in je werk? Neem je loopbaan eens onder de loep met de kosteloze Loopbaan-APK!

Werken in onze dynamische sector vereist dat je voortdurend vernieuwend en relevant blijft. Ongeacht je leeftijd, is het cruciaal om regelmatig stil te staan bij je ontwikkeling en ambities. De Loopbaan-APK is jouw kans voor een gezonde 'check-up' van je carrière, zonder de druk van baanverandering. In drie persoonlijke gesprekken met een loopbaancoach gespecialiseerd in onze sector, reflecteer je op jouw loopbaanwensen en maak je plannen voor de toekomst.

Daarnaast bieden we inspirerende workshops aan. Of je nu wilt leren over collegiale intervisie, een aantrekkelijk cv wilt maken, je elevator pitch wilt verbeteren, of je voorbereidt op je pensioen, onze workshops bieden waardevolle inzichten. Elke workshop is een kans om samen met collega’s uit de sector te leren en te groeien.

Ben je werkzaam in of voor de Nederlandse orkesten, poppodia en -festivals, de Nationale Opera & Ballet of bij een dans-, theater of muziekgezelschap? In loondienst of als zzp’er?* Dan zijn beide initiatieven, zowel de individuele gesprekken als de workshops, tot 1 augustus 2024 kosteloos beschikbaar. Wees er dus snel bij en meld je aan op www.loopbaanAPKcultuur.nl om jouw loopbaan een gezonde impuls te geven!

 

*Klik hier om de volledige lijst van deelnemende organisaties te bekijken. Voor dans- theater- en muziekgezelschappen is op dit moment de Loopbaan-APK alleen kosteloos beschikbaar voor werkenden in loondienst.