Bron

financieelfittewerknemers.nl

Geef je werknemer een helpende hand bij geldzorgen

22 november 2022

Geef je werknemer een helpende hand bij geldzorgen

Dit zorgt voor productievere en gelukkigere werknemers. Een op de drie huishoudens heeft moeite met rondkomen. Mensen nemen dit mee naar hun werk.

Praten over geld op de werkvloer vinden zowel werkgevers als werknemers moeilijk. Maar beiden hebben baat bij een oplossing. Je kunt als werkgever veel doen aan preventie en verwijzing. Dit zorgt voor productievere en gelukkigere werknemers. Een financieel fitte werknemer maakt zich geen zorgen over geldzaken. Daardoor is een financieel fitte werknemer productiever, mobieler, gelukkiger en duurzaam inzetbaar. Geef je werknemers daarom een helpende hand bij geldzorgen en geldzaken! Hoe? Herken, bespreek en verwijs!

Financieel fitte werknemers is een project van platform Wijzer in geldzaken (initiatief van het ministerie van Financiën). Doel is om werkgevers te stimuleren geldzaken op de werkvloer bespreekbaar te maken en werknemers met geldzorgen een helpende hand te geven.

Een werknemer met geldzorgen is sneller afgeleid door geldstress, minder productief en gemiddeld 7 dagen per jaar extra ziek. Geef je werknemers daarom een helpende hand bij geldzorgen. Met de tips op deze site kun je snel van start om je werknemers een helpende hand te bieden bij geldzorgen.