Gratis interactieve online cursus BHV.NL

9 mei 2019

Na het succes van vorig jaar stelt BHV.NL vanaf 3 juni weer de nieuwe gratis online cursus Massive Open Online Course (MOOC) open. Beschikbaar, interessant en leerzaam voor alle medewerkers van VNPF-leden, ook als je (nog) geen BHV'er bent. Schrijf je alvast in!

Als ontmoetingsplaats bied je dagelijks of wekelijks toegang tot cultuur, ontspanning en vermaak en ontvang je grote aantallen bezoekers. Dit kan variëren van jong tot oud. Als het gaat om hulpverlening brengt iedere levensfase andere risico's met zich mee en vraagt iedere levensfase om een andere aanpak. Hoe ga jij daarmee om? En hoe gaan anderen daarmee om? Als BHV’er ben je nooit uit geleerd. Door veel te oefenen zorg je voor goede vaardigheden en ook het opdoen van aanvullende kennis draagt bij aan het goed kunnen uitvoeren van je rol als bedrijfshulpverlener. Daarom stelt BHV.NL vanaf 3 juni weer een nieuwe MOOC open! Ben je geen BHV’er? Ook dan kan deze MOOC interessant zijn. 

Nieuwe kennis en inzichten
De online cursus is opgedeeld in drie levels. Elke week verschijnt er een nieuw level waarin je samen met andere deelnemers met een nieuw thema aan de slag gaat. Baby’s en kinderen, volwassenen en ouderen, elke levensfase komt voorbij. Na het volgen van deze MOOC heb je nieuwe kennis en inzichten opgedaan over actuele thema’s. Bovendien biedt de MOOC mogelijkheden om met andere BHV’ers in contact te komen en kennis en ervaringen uit te wisselen!

Leren wanneer het jou uit komt
Inloggen doe je op je eigen laptop of pc wanneer het jou uit komt. De MOOC duurt in totaal 3 weken. Wil je het maximale uit deze MOOC halen dan kost het je zo’n 2 á 3 uur in de week. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week inloggen. Heb je in een bepaalde week minder tijd, dan kun je er ook voor kiezen de onderwerpen later te behandelen. Eenmaal per week inloggen kan al voldoende zijn.

Deelname is gratis. Schrijf je hier in.