Hillie Zoetelief wordt hoofd programma bij Bibelot

2 februari 2021

Bibelot versterkt het programmateam en stelt Hillie Zoetelief aan als hoofd programma. Zoetelief is sinds 2007 werkzaam als agent en manager en vertegenwoordigde eerder organisaties als Topbillin’, EMI Music en Ace Agency.

Met Hillie Zoetelief haalt Bibelot een ervaren professional uit de popsector naar Dordrecht. Ze begon haar carrière als project assistent/manager bij diverse evenementenorganisaties, waaronder Mojo Concerts en North Sea Jazz Festival. Daarna maakte ze de overstap naar booking- en artistmanagement, waarbij ze onder andere Chuckie, Sander van Doorn, Bizzey en FeestDJRuud vertegenwoordigde. In de afgelopen jaren was Zoetelief actief als general manager bij boekingskantoor Topbillin’, waar onder andere De Jeugd van Tegenwoordig en The Opposites op het roster stonden. Directeur David van Wijngaarden reageert verguld op de komst van Zoetelief: “We hebben de ambities om, naast ons brede programma, ook programma’s te maken die ver buiten onze regio de aandacht trekken. Ook willen we jongeren nog beter betrekken bij ons programma. Met Hillie aan boord gaan we daarin slagen.” 

Interne veranderingen 
Programmeur Bart Kuntz, nu nog parttime in dienst, gaat vanaf juni voltijd aan de slag voor Bibelot. Naast het programmeren van talentvolle artiesten richt hij zich op het ontwikkelen van nieuwe programma’s en het aangaan van samenwerkingen. Hans van Dokkum maakt per 1 februari de overstap van programmeur naar hoofd sales & operations. In zijn nieuwe rol is hij onder meer verantwoordelijk voor verhuur, producties en horeca.