Bron

VNPF/Stichting KEES

Foto

Marcel Krijgsman

Impacttraining voor vrijwilligerscoördinatoren weer van start

16 februari 2023

Impacttraining voor vrijwilligerscoördinatoren weer van start

Professionals die met vrijwilligers werken, opgelet. Woensdag 15 maart start de volgende Impacttraining voor vrijwilligerscoördinatoren.

In deze KEES-training, die in vier dagdelen verspreid over twee maanden wordt gegeven, bieden we coördinatoren een waardevol theoretisch en praktisch fundament. Werk je op structurele basis met vrijwilligers en wil je groeien in je vak als leidinggevende? Lees dan snel of deze training iets voor je is.

Andere leergierige coördinatoren gingen je voor. Ze zijn enthousiast over deze onderscheidende training, die speciaal voor vrijwilligerscoördinatoren in de culturele sector ontworpen is:

“Ik vond de training ontzettend waardevol, het heeft me heel veel inzicht gegeven in mijn manier van communiceren en handvatten om een betere vrijwilligerscoördinator te zijn.” – Judith, vrijwilligerscoördinator Kubus.

Naast het voordeel dat we bieden voor VNPF leden van 10% op deze training kan je wellicht gebruik maken van een studiekostenregeling binnen jouw organisatie of via Werktuig voor Ontwikkeling – PPO (werktuigppo.nl).

Klik hier voor meer informatie over de impacttraining.