Bron

Cultuurloket DigitALL

Informatiesessie Cultuurloket DigitALL op 6 april in Utrecht

17 maart 2023

Cultuurloket DigitALL organiseert dit jaar een aantal kennissessies voor cultuurinstellingen, die interesse hebben in de digitale ontwikkeling van hun organisatie en cultuuraanbod.

De eerste DigitALLk vind plaats op donderdag 6 april in de Social Impact Factory in Utrecht.

Heb je plannen om binnen je organisatie met digitale ontwikkeling aan de slag te gaan? Wil je meer weten over wat we bedoelen met online publieksbereik, nieuwe artistieke ontwikkelingen of digitale businessmodellen?

Je hoort wat Cultuurloket DigitALL voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van financiële ondersteuning én kennisdeling. Daarnaast vertellen twee instellingen die een bijdrage ontvingen over hun project en hoe het hen vergaat in de digitale transitie. Wat gaat er goed, en waar lopen ze tegenaan? Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen.  

Er wordt afgesloten met een netwerkborrel. Toegang is gratis, wel graag aanmelden, dat kan hier.  

Locatie Social Impact Factory, Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht 

Datum donderdag 6 april 2023 

Voor wie? Voor iedereen die werkzaam is bij een culturele instelling en zoekt naar een manier om stappen te zetten met de digitale ontwikkeling van de organisatie 

Timing14:30 Inloop15:00 – 16:30 Programma16:30 Vragenrondje17:00 Start netwerkborrel 

ProgrammaTanja Zuijderwijk, Programmamanager Cultuurloket DigitALL – over Cultuurloket DigitALLJon Heemsbergen, Oprichter Art-up – over kennisontwikkeling en publieksbereikBert Mennings, Directeur Limburgs Museum – over het Online Limburgs MuseumAvinash Changa, Directeur WeMakeVR – over The Saga of Sage