Inspiratiebijeenkomst: Preventie van seksueel grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer

7 september 2023

Wat is er nodig om grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer tegen te gaan?

Wil je inzichten delen en meedenken over de voorgenomen initiatieven op dit gebied van de Stichting van de Arbeid? De Stichting van de Arbeid presenteert tijdens een inspiratiebijeenkomst haar plannen om seksuele intimidatie op de werkvloer te voorkomen, samen met het bureau van de Regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld, en wil daarover in gesprek gaan met belanghebbenden.

De bijeenkomst bestaat uit een plenair deel waarin de Stichting haar plannen en doelen voor de komende jaren toelicht. Vervolgens staan twee workshoprondes op het programma en wordt u uitgenodigd om met de andere deelnemers in discussie te gaan over onderwerpen zoals het stimuleren van sociale veiligheid, de rol van omstanders en het omgaan met meldingen. Na aanmelding ontvang je het definitieve programma. Dan kun je je ook inschrijven voor de workshops.

Ben je werkgever, HR-professional, OR-lid of branchevertegenwoordiger? Meld je nu aan via info@stvda.nl. Graag vermelden tot welke van de doelgroepen je behoort.