Is jouw OZB-aanslag 2020 te hoog?

27 februari 2020

In januari of februari leggen gemeenten aanslagen OZB op voor belastingjaar 2020. Als je als VNPF-lid wilt besparen op deze vaste lasten, neem dan contact op met onze jarenlange partner Drevast Bouw en Waarderingen.

Drevast onderzoekt of je kunt besparen op de OZB-belasting en doet dit voor leden van VNPF op basis van no cure no pay. Voor jouw podiumorganisatie betekent dit geen moeite of onnodige kosten en wél kans op besparen. En vele leden van VNPF gingen je reeds voor met aanzienlijke besparingen tot gevolg.

Snelheid is geboden

Heb je de nieuwe aanslag OZB of WOZ-beschikking al ontvangen? Let op: het is belangrijk binnen de termijn van zes weken bezwaar in te dienen, anders zijn er doorgaans geen mogelijkheden meer om verminderingen op de OZB voor dit jaar te bereiken.

Bij een dagtekening van 31 januari 2020 eindigt de bezwaartermijn op 11 maart a.s.  Als er te weinig tijd is, kan ook eerst een pro forma bezwaar worden ingediend om de rechten voor het moment veilig te stellen. Ook voor leden die uitsluitend gebruiker zijn (en geen eigenaar), uitsluitend gebruikersbelasting betalen, kan een contraexpertise en bezwaarprocedure interessant zijn.

Kijk hier voor meer informatie op de VNPF website  en/of neem direct rechtstreeks contact op met Drevast via 030 6977010 of  info@drevast.nl