Joris Postulart nieuwe Programmeur Poppodium Gigant

2 mei 2019

Er werd achter de schermen al langere tijd aan gewerkt, maar sinds medio april is Joris Postulart de nieuwe Programmeur van Poppodium GIGANT. Voormalig Programmeur Waldo Volmer maakt ruimte en gaat als Programmamanager en Marketingcoördinator aan de slag bij de Apeldoornse cultuurtempel.

GIGANT kiest voor ‘ervaren talent’ om het popprogramma, dat in 2018 nog een recordaantal bezoekers trok, verder uit te bouwen. Voor Postulart, die geen onbekende is in het Nederlandse popcircuit dankzij zijn activiteiten vanuit Postulart Music en bij o.a. Popronde en FLUOR, is het een uitgelezen kans om zijn ervaring en netwerk te vergroten en verbreden. “Gigant is een prachtig podium met een lange traditie. Het is een mooie uitdaging om daar als Programmeur in te stappen, nieuwe programmalijnen op te zetten en succesvolle elementen voort te zetten. Ik kijk ernaar uit om samen met een te gek team mooie producties neer te zetten en uit te verkopen.”

Voormalig Programmeur Waldo Volmer zal per 1 mei zijn nieuwe functie van Programmamanager & Marketingcoördinator verder gestalte geven. GIGANT is naast poppodium ook een art café, filmtheater en centrum voor amateurkunst & cultuureducatie. Ook voor Volmer dus een nieuwe uitdaging. “Het aantal producties en teamleden is na de fusie van eind 2017 ontzettend toegenomen, en daarmee ook de bezoekersaantallen. Deze groei willen we uiteraard doorzetten, maar moet ook goed begeleid worden. De combinatie van inhoud en management heeft me altijd getrokken, dus ik kijk erg uit naar deze rol.”