KEES Cultuurvrijwilligers en de VNPF zetten samenwerking voor leden in 2021 voort!

4 februari 2021

Ook in 2021 kun je als podium of festival via de VNPF bij KEES terecht voor al je vragen op het gebied van vrijwilligersbeleid en -coördinatie. VNPF-leden kunnen altijd kosteloos en vrijblijvend terecht met vragen over vrijwilligerswerk, en ontvangen bovendien exclusieve kortingen op KEES-trainingen.

KEES biedt alle coördinatoren de kans om deel te nemen aan (online) intervisiesessies in Coronatijd met andere coördinatoren uit het werkveld tegen een speciaal tarief.

In de KEES Intervisite-bijeenkomsten brengen we de kennis, ervaring en creativiteit van de coördinatoren bij elkaar. Daarbij gaat het niet alleen om het vinden van oplossingen, maar ook om het scherp krijgen van het probleem. Intervisie gaat daarom ook over luisteren, vragen stellen en daagt je uit om in mogelijkheden te denken. Naast het bespreken van jullie cases, lichten we iedere methode toe, zodat je ook in jouw organisatie intervisie kunt gebruiken. Tussen neus en lippen door zullen nog een boel andere tips en tricks voorbijkomen waar je je voordeel mee kunt doen. Voor VNPF leden is er het exclusieve aanbod om in 2021 deel te nemen aan drie sessies voor €100,- (i.p.v. €45,- per sessie).

Daarnaast biedt KEES de mogelijkheid om korting te krijgen op bestaande trainingen en/of trainingen  op maat zoals bijvoorbeeld de gastvrijheidstraining voor vrijwilligers. Wanneer het fysiek weer mogelijk is zullen we ook starten met de impacttraining voor coördinatoren begin 2021.

KEES helpt en adviseert ook dit jaar weer organisaties met het vormgeven en onderhouden van het vrijwilligerswerk in een andere organisatiestructuur en realiteit dan voor de Corona crisis.

Kijk hier voor het aanbod van KEES exclusief voor VNPF-leden.

Wil je meer weten over KEES? Zoek dan contact via website of mail info@keescultuurvrijwilligers.nl .