Le Guess Who? start initiatief met tickets voor mensen met een laag inkomen

13 mei 2024

Le Guess Who? start dit jaar een pilot met tickets voor mensen met een laag inkomen.

Het initiatief is speciaal voor degenen voor wie het anders niet mogelijk is om naar het festival te gaan. Met deze pilot stelt Le Guess Who? dagkaarten beschikbaar waarvoor bezoekers zelf kunnen bepalen wat ze kunnen betalen.

Le Guess Who? werkt al samen met U-pas, voor korting voor mensen met een laag inkomen uit Utrecht, en CJP, voor korting voor Nederlandse jongeren. De nieuwe pilot is een volgende stap in het verder toegankelijk maken van het festival voor een breed publiek.

Barry Spooren, Hoofd Marketing en Communicatie: “Dit initiatief komt voort uit het feit dat we horen dat de prijs één van de grootste drempels is voor mensen om het festival te bezoeken. Dit initiatief is volledig gebaseerd op vertrouwen en openheid. Le GuessWho? staat voor het ontdekken van nieuwe geluiden en mensen bij elkaar brengen door middel van muziek. We willen mensen die het festival graag willen bezoeken, maar niet over de financiële middelen beschikken, de mogelijkheid geven dit wel te kunnen doen.”

De aanmeldingen voor deze tickets zijn opengegaan op woensdag 8 mei. Tickets worden vanaf juni verzonden, totdat ze uitverkocht zijn. Meer informatie en het aanmeldformulier zijn te vinden via deze link.