Bron

Left Of The Dial

Foto

foto: Guus van der Aa

Left Of The Dial onthult conferentieprogramma

25 juni 2024

Left Of The Dial onthult conferentieprogramma

Het Rotterdamse showcasefestival Left of the Dial voegt een compacte muziekconferentie toe aan het programma.

Deze middagbijeenkomst biedt waardevolle inzichten van professionals uit de industrie, zoals Trevor Dietz (manager van Fontaines D.C.) en producer Dan Carey (bekend van Wet Leg, Franz Ferdinand en Black Midi).

Wat handige linkjes:

Conferentie

De conferentie, gepland op 18 oktober in poppodium Annabel, biedt muziekprofessionals de kans om direct van experts te leren en praktische ervaringen op te doen, zoals het bijwonen van een concert als rolstoelgebruiker en de live voorverkoop van een concert bij Rotown.

Left of the Dial hoopt hiermee meer muziekprofessionals naar het festival te trekken, wat cruciaal is voor de meer dan 120 acts die optreden. Dit biedt hen kansen voor toekomstige optredens en platencontracten.

Over Left Of The Dial

Left of the Dial is een Rotterdams showcasefestival dat op 17, 18 en 19 oktober plaatsvindt op 22 podia in het centrum van Rotterdam. Het festival biedt een breed scala aan internationale acts in diverse alternatieve muziekgenres, van breekbare indiepop tot metal, van alt-folk tot dancepunk. Met 5.000 bezoekers per dag is het een uniek weekend voor muziekliefhebbers wereldwijd.

Meer informatie over het programma en de conferentie is te vinden op www.leftofthedial.nl. Festivaltickets kosten €75 (voor 3 dagen) en conferentietickets zijn beschikbaar vanaf €90.