Leningen voor de culturele en creatieve sector

24 augustus 2023

Een Cultuurlening stelt jou als zelfstandige of organisatie in de culturele of creatieve sector in staat om nú uitgaven te doen voor ideeën of projecten, die vrijwel of geheel zeker inkomsten gaan opleveren.

Cultuur + Ondernremen vindt het belangrijk dat makers en organisaties in de culturele en creatieve sector weten dat Cultuurleningen er voor hen zijn. Daarom heeft de organisatie de afgelopen tijd gewerkt aan verbeterde informatie over de Cultuurleningen op de website. Hierbij een overzicht van handige links.

Cultuur+Ondernemen is het kennisplatform en de financier voor ondernemerschap in de culturele en creatieve sector. Zij zijn er voor cultuur. Ze richten zich op drie gebieden: besturen, zakelijk ontwikkelen en financieren. Expertise hierop is nodig voor succesvol ondernemerschap. Daarnaast verstrekken ze financiering in de vorm van Cultuurleningen.

Ben je op zoek naar financiering voor je plan om de volgende stap met jouw culturele onderneming te maken? Een Cultuurlening kan een goede optie zijn voor investeringen. Aanvragen kan bij Cultuur+Ondernemen. Wil je meer informatie of een aanvraag indienen? Dat kan hier.

Je overweegt een Cultuurlening aan te vragen voor je nieuwe creatieve of culturele project. Wat heb je in de basis nodig om een aanvraag te doen?
Cultuur+Ondernemen heeft de belangrijkste dingen voor je op een rijtje gezet in dit artikel.

Meer te weten komen over hoe andere ondernemers de Cultuurlening hebben ingezet? Lees hier de ervaringsverhalen.

Handige links