Life on Stage conference: Hybride leeromgeving – West-Brabant aan zet!

4 maart 2024

Life on Stage conference: Hybride leeromgeving – West-Brabant aan zet!

Theater De Maagd en Poppodium Gebouw-T zijn hét voorbeeld van een organisatie die transformeert naar een hybride leeromgeving waarin leven lang ontwikkelen en innovatie centraal staan. Dit doen we niet voor niets!

Onderliggende ontwikkeling en vragen zijn; sluit het huidige onderwijs aan bij de behoefte van het bedrijfsleven? Wat verwacht het onderwijs van het bedrijfsleven? Wat zijn de uitdagingen van onze regio in een veranderende samenleving? Welke rol kan de gemeente en de overheid innemen? Past het klassieke werkgever-werknemer model nog bij de huidige tijdsgeest en wat zijn de behoeftes van de werknemer anno nu? Tijdens deze middag verdiepen we ons in de waarde van een samenwerking met onderwijs, bedrijfsleven, samenleving en de overheid in een boeiende bijeenkomst met voorbeeldstellende sprekers.

Dagvoorzitter en keynote – Han Mesters

Onafhankelijke geesten hebben de interessantste visies. Han Mesters is weliswaar verbonden aan ABN AMRO, maar heeft er een onafhankelijke rol. Als weinig anderen kan hij de arbeidsmarkt raak typeren. Aangeven waar het schort én wat er moet gebeuren. Daarom laat hij zijn licht schijnen over de arbeidsmarkt van 2024 als dagvoorzitter en keynote voor Life on Stage conference. Han is bedrijfskundige en economisch historicus.

Keynote – Caroline Bertolin

Caroline Bertolin is HR-manager, projectmanager en fondswerver bij Theater De Maagd en Poppodium Gebouw-T. In haar onderzoek voor de master cultuurmanagement aan de Universiteit Antwerpen heeft zij zich gericht op de implementatie van LLO-principes binnen podiumkunstenorganisaties. In haar masterproef is zij op zoek gegaan naar wat LLO bij de medewerker stimuleert maar ook naar het werkklimaat dat het leren op de werkvloer bevordert.
“Ik heb verkend hoe organisaties dit in hun dagelijkse praktijken kunnen operationaliseren en naar hun HR-beleid kunnen door vertalen.”

Domeinen

Vrijetijd en economie, onderwijs, overheid, regionale bedrijfsleven, cultuursector.

Voor wie?

Bestuurders en directies, wethouders, ambtenaren en beleidsmakers, HR-managers, BPV/ praktijkbegeleiders, (onderwijs) coördinatoren, (hybride) docenten. Iedereen die zich inzet voor de studenten, leerlingen en stagiaires waarvoor we dit doen!

Ben je erbij?

Op maandag 27 mei 2024 gaan al onze samenwerkingspartners verdiepen en aan de slag met het thema hybride leeromgeving. Life on Stage is onderdeel van RIF Smart Technology: het Regionaal Investeringsfonds met als belangrijkste doel: meer technisch talent opleiden en behouden.

Wanneer

Datum: Maandag 27 mei 2024
Locatie: Poppodium Gebouw-T, Wilhelminaveld 96, Bergen op Zoom
Tijd: 12.00 – 17.00 uur (inclusief walking lunch en afsluitende borrel)

Meld je nu aan!

Info & aanmelden: www.lifeonstage.nu