Liza van den Brink is de nieuwe dance-programmeur bij TivoliVredenburg

24 oktober 2023

Liza start per 1 november als dance-programmeur bij het Utrechtse poppodium.

"We zien in Liza de ideale opvolger van Michiel Peeters, die na 12,5 jaar een nieuwe uitdaging aan zal gaan bij Mojo Concerts." aldus het persbericht van TivoliVredenburg. Liza maakt intern de overstap van marketeer naar programmamaker en promoter van het nachtprogramma.

Een stap waar Liza enorm naar uitkijkt: ”TivoliVredenburg is voor mij altijd al een inspirerende plek geweest op gebied van (nacht)programmering en ik kan niet wachten om het stokje over te mogen nemen van Michiel Peeters. In zijn tijd heeft hij hier een divers en toonaangevend programma neergezet en ik zie er enorm naar uit die waaier nog meer uit te breiden. Ik heb megaveel zin in dit nieuwe avontuur en om aan de slag te gaan met het team.“

Naast Liza bestaat het By Night-team vanaf 1 december uit Luke de Bruijn als junior programmeur, Rogier van Liempt als creatief producent en Anne van Engeland als algemeen producent. TivoliVredenburg hoopt op korte termijn ook een nieuwe marketeer By Night aan te stellen als opvolger van Liza.