Tot 1 augustus nog kosteloos beschikbaar: de Loopbaan-APK!

9 april 2024

Tot 1 augustus nog kosteloos beschikbaar: de Loopbaan-APK!

Hoe sterk sta jij in je werk? Neem je loopbaan eens onder de loep met de kosteloze Loopbaan-APK.

Werken in onze dynamische sector vereist dat je voortdurend vernieuwend en relevant blijft. Ongeacht je leeftijd, is het cruciaal om regelmatig stil te staan bij je ontwikkeling en ambities. De Loopbaan-APK is jouw kans voor een gezonde 'check-up' van je carrière, zonder de druk van baanverandering. In drie persoonlijke gesprekken met een loopbaancoach gespecialiseerd in onze sector, reflecteer je op jouw loopbaanwensen en maak je plannen voor de toekomst. Daarnaast bieden ze inspirerende workshops aan. Of je nu wilt leren over collegiale intervisie, een aantrekkelijk cv wilt maken, je elevator pitch wilt verbeteren, of je voorbereidt op je pensioen, de workshops bieden waardevolle inzichten. Elke workshop is een kans om samen met collega’s uit de sector te leren en te groeien.

Nog niet overtuigd? Laat je inspireren door de reeks interviews met deelnemers en coaches van de Loopbaan-APK en ontdek de kracht van persoonlijke groei. In deel een van deze reeks maak je kennis met José en Annemarie. Ontdek uit eerste hand hoe deze persoonlijke gesprekken met loopbaancoaches die affiniteit hebben met onze sector, niet alleen reflectie bieden, maar ook concrete plannen voor toekomstige stappen. Deze verhalen belichten de unieke waarde en impact van de Loopbaan-APK, direct vanuit de perspectieven van zowel coaches als deelnemers. Klik hier om het eerste interview te lezen.

Ben je werkzaam in of voor de Nederlandse orkesten, poppodia en -festivals, de Nationale Opera & Ballet of bij een dans-, theater of muziekgezelschap? In loondienst of als zzp’er?* Dan zijn beide initiatieven, zowel de individuele gesprekken als de workshops, tot 1 augustus 2024 kosteloos beschikbaar. Wees er dus snel bij en meld je aan op www.loopbaanAPKcultuur.nl om jouw loopbaan een gezonde impuls te geven.

 

*Klik hier om de volledige lijst van deelnemende organisaties te bekijken. Voor dans- theater- en muziekgezelschappen is op dit moment de Loopbaan-APK alleen kosteloos beschikbaar voor werkenden in loondienst.

Loopbaan-APK Cultuur is een initiatief van en wordt gefinancierd door Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF), Vereniging van Nederlandse Orkesten (VvNO), Dutch National Opera & Ballet, Sociaal Fonds Podiumkunsten, Kunstenbond, FNV Media & Cultuur, Platform voor Freelance Musici, Werktuig PPO, Platform Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Toekomst (Platform ACCT) & Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid