‘Maak je event toegankelijk voor iedereen’

23 augustus 2018

Op donderdag 13 september verschijnt het door Marianne Dijkshoorn geschreven boek 'Maak je event toegankelijk voor iedereen.' De handige gids biedt informatie en tips over hoe je je evenement met simpele ingrepen toegankelijker maakt voor mensen met een beperking en is hier te bestellen.

Het boek sluit goed aan bij het in afgelopen juni door de VNPF en VVEM gepresenteerde actieplan Toegankelijkheid Poppodia, Evenementen & Festivals en wordt ook door auteur Marianne Dijkshoorn gepresenteerd tijdens het aankomende Congres Podia & Festivals op 19 september in TivoliVredenburg.

De omslag van het boek 'Maak je event toegankelijk voor iedereen.' beschrijft het volgende: Festivals, feesten en congressen… voor mensen met een beperking is het vaak een hele toer om een dergelijk evenement te bezoeken. Terwijl het helemaal niet moeilijk is om een bijeenkomst zo in te richten dat iedereen zich gastvrij onthaald voelt. Je moet alleen even weten waar je op moet letten. In dit boek laat Marianne Dijkshoorn zien hoe je je evenement met simpele ingrepen toegankelijk maakt voor mensen met een beperking. Het is een handige gids voor iedereen die iets organiseert. Je kunt er meteen mee aan de slag en je krijgt er meer en tevreden klanten door.

Nog niet verschenen – reserveer alvast een exemplaar!
Je kunt alvast een exemplaar reserveren, dan ben je er zeker van dat je het boek als een van de eersten ontvangt. Het boek wordt dan vanaf 12 september verstuurd. Kijk hier voor meer informatie.