Bron

RVO

Maand langer de tijd om uw omzet TVL Q4 2021 door te geven

17 november 2022

Maand langer de tijd om uw omzet TVL Q4 2021 door te geven

Organisaties met omzetverlies door de coronamaatregelen konden vanaf juni 2020 gebruikmaken van de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).

Gaf je nog niet jullie werkelijke omzet door voor Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q4 2021? Dan kan je dat alsnog doen. De RVO heeft de deadline hiervoor met 1 maand verder gezet: van 1 november 23:59 uur naar 30 november 23:59 uur.

Hoe geef je jullie werkelijke omzet door voor TVL Q4 2021?

De RVO heeft je hiervoor een vaststellingsverzoek gedaan. Je vindt dit vaststellingsverzoek in jullie digitale dossier via onderstaande link. J kiest vervolgens bij TVL Q4 2021 voor de knop ‘Aanvraag beheren’. Je logt in met eHerkenning 3 of DigiD. Vaak hoef je alleen maar een vinkje te zetten voor akkoord. Moet je zelf jullie omzet aanvullen? Vergeet dan niet de bijlagen mee te sturen. Geef hier je omzet door.

Wat gebeurt er als je niets doet?

Geef je jullie omzet niet door vóór 30 november 23:59 uur? Dan moet de RVO vaststellen op basis van de gegevens die bekend zijn bij de Belastingdienst. Dit noemen ze ambtshalve vaststellen. Dit kan nadelig voor jullie zijn. Bijvoorbeeld als de Belastingdienst geen omzetgegevens van jullie hebben. Of als deze gegevens fors afwijken van de gegevens die je eerder opgaf. In dat geval stelt de RVO jullie subsidiebedrag vast op € 0. Je moet het voorschot dan terugbetalen.