Margriet van Kraats versterkt directieteam TivoliVredenburg

11 januari 2018

Met ingang van 1 januari 2018 is het directieteam van TivoliVredenburg, bestaande uit Zakelijk Directeur Suzanne van Dommelen en Frans Vreeke, versterkt met een Directeur Programma, in de persoon van Margriet van Kraats.

'Gelet op de hoge kwaliteit van onze programmering in de afgelopen vier jaar en de uitstekende capaciteiten van Margriet hadden de Raad van Toezicht en de directie geen enkele twijfel over dit besluit. Margriet heeft de klassieke en de popprogrammering bij elkaar gebracht en het muziekpalet van TivoliVredenburg verrijkt met een nieuw en divers aanbod. De zakelijke en de creatieve aansturing zijn met de benoeming van Margriet als directeur programma naast onze zakelijk directeur Suzanne perfect in balans.' laat Frans Vreeke weten.

Frans Vreeke voegt verder nog toe: 'Een driehoofdige directie past ook beter bij de huidige omvang van de organisatie en de hoeveelheid van onze jaarlijkse activiteiten. In de nieuwe opzet kunnen alle belangen van publiek, artiesten en medewerkers van TivoliVredenburg nog beter op elkaar worden afgestemd.'