MOJO NL bouwt aan de carrières van artiesten

6 januari 2020

Het komende jaar brengt MOJO onder de noemer MOJO NL hun boekingswerkzaamheden voor Nederlandse acts nog nadrukkelijk onder de aandacht. MOJO NL is een logisch gevolg van de werkzaamheden met Nederlandse acts die al een aantal jaar steeds belangrijker worden, aldus Gideon Karting, die deze afdeling binnen MOJO aan het opzetten is.

''Als MOJO bieden we Nederlandse acts dezelfde service als die we onze buitenlandse acts bieden. Vergis je niet, we werken – zelfs nog los van boekingskantoor Wolf waar we ook in zitten als bedrijf – inmiddels alweer met zo’n zeventig Nederlandse artiesten. De tijd is nu echter rijp om het in een meer vaste vorm te gieten. Dat wordt MOJO NL'', vertelt Karting.

''De komende tijd heb ik echter een vast aantal uren om MOJO NL goed van de grond te krijgen. We pakken het dus stevig aan en zijn nu op zoek naar een derde boeker die het team bestaande uit Ruud Peeters en Inge Verdegaal verder kan versterken.  Dus laat het weten als je interesse hebt, dan drinken we snel koffie. En je netwerk mag je uiteraard meenemen.''

Lees hier het volledige artikel