Nieuwe directie voor Mores.online

7 maart 2024

Per 1 maart is de nieuwe duo-directie van Mores.online aangetreden.

De nieuwe directeuren zijn Mette Raaphorst en Philip Montnor. In 2018 werd Stichting Mores.online, het meldpunt voor grensoverschrijdend gedrag in de culturele, creatieve en mediasector opgericht door een aantal initiatiefnemers uit de sector. Het doel is om een veilige haven te bieden voor melders en bij te dragen aan sociale veiligheid op de werkvloer binnen de sector. VNPF is aangesloten bij Mores.

Mette Raaphorst heeft zich na 20 jaar achter de schermen van o.a. theater en politiek gespecialiseerd in sociaal veilige en inclusieve samenwerking. Als directeur van Mores wil ze inzetten op kennisdeling binnen het netwerk van aangesloten organisaties, laagdrempelige advisering op het gebied van sociale veiligheid en versterking van het vertrouwenswerk binnen de culturele, creatieve en mediasector.

Philip Montnor heeft zich met een brede achtergrond binnen cultuurbeleid ontpopt als een strategisch beleidsadviseur, gedreven om verandering teweeg te brengen. Als directeur van Mores wil hij bijdragen aan sociale veiligheid op de werkvloer binnen de culturele, creatieve en mediasector vanuit een zichtbaar, toegankelijk en betrouwbaar Mores: de plek waar melders zich gehoord en gesteund voelen en organisaties terecht kunnen voor advies.