Nieuwe Nor introduceert Clubkaart

19 december 2023

Voor 60 euro per jaar krijgt een houder toegang tot minimaal 30 concerten in 2024.

De concerten waarvoor de clubkaart geldt, vinden voornamelijk plaats in de kleine zaal, maar de Nieuwe Nor geeft ook een aantal clubkaart-plekken bij grote shows weg, ook als deze op het punt van uitverkopen staan. Er geldt echter wel: uitverkocht is uitverkocht voor iedereen, ook kaarthouders.

Voor het komende jaar zijn er maximaal 200 clubkaarten beschikbaar. “Het is sinds onze heropening een wens om een clubkaart voor concerten aan te bieden”, aldus Hoofd Programmering & Marketing Kees van den Berg. “Het is een kaart voor de avontuurlijke concertbezoeker, waarmee je meerdere keren per maand gemakkelijk binnenloopt, ook als je de artiest (nog) niet kent. Na 4 à 5 concerten heb je de kosten van de clubkaart eruit en kun je je de rest van het jaar laten verrassen.”

Clubkaarthouders ontvangen maandelijks een speciale nieuwsbrief met daarin informatie over de clubkaart-shows, maar ook kortingen op concerten bij collega-organisaties. Verder vindt er twee keer per jaar een borrel plaats met alle kaarthouders en worden zij als ambassadeurs bij de organisatie en programmering betrokken.