Bron

voordekunst

Nog 2 maanden: Meld je aan voor het leernetwerk over particuliere donateurs

5 juni 2024

Het Creative Funding Leernetwerk is hét Leernetwerk in de culturele sector rondom de particuliere donateur.

Twintig culturele instellingen, waaronder vier poppodia, hebben de stap al genomen om hun relatiebeheer en wervingsstrategie voor donateurs te ontwikkelen. Zijn jullie de volgende? Schrijf je in voor 1 augustus 2024.

Wil jij aan de slag met particuliere donateurs voor jouw organisatie? Of wil jij de volgende stap zetten in relatiebeheer met je huidige vriendengroep of donateurs, maar weet je nog niet hoe je dit kunt aanpakken?

Het Creative Funding Leernetwerk is de oplossing! Hier kan jij als professional in de culturele sector – relatiemanagers, fondsenwervers, marketing- en communicatiemedewerkers, zakelijk leiders en directeuren- je ontwikkelen op het gebied van relatiebeheer met- en werving van de (kleine) particuliere donateur.

Je kan je hier aanmelden tot 1 augustus 2024, er is beperkt plek en er zijn nog een paar plekjes over!

Het Leernetwerk in het kort
Deelname aan het leernetwerk bestaat uit twee onlosmakelijk verbonden componenten:

  • Verbreed je netwerk en leer van elkaar bij de kwartaalbijeenkomsten in regionale subgroepen met 5-10 professionals. Er zijn 4 kwartaalbijeenkomsten per jaar, de eerste zal op 19 september plaatsvinden.
  • Daarnaast omvat de deelname 8 uur per maand aan ondersteuning van een Creative Funding-adviseur. Zet de uren in voor het stellen van doelen op het gebied van particuliere donateurs, strategiebepaling, communicatieplanning, doelgroepanalyse, het creëren van een Crowdkeeping Journey en jaarplanning.

Kijk hier voor meer informatie.

Huidige deelnemers vertellen je hoe zij het ervaren!
Wil je weten hoe de huidige deelnemers het ervaren? Lees hier de ervaringen van leernetwerk deelnemers in onze blogposts, waarin zij het je allemaal vertellen. Hier kijken de leernetwerkdeelnemers naar uit in 2024.

Meer weten of vragen? Stuur een mailtje naar info@creativefunding.nl


Hoeveel kost deelname?
Dit jaarlidmaatschap kost € 2.100 excl. btw. Voor deelname aan het leernetwerk kun je beroep doen op het Werktuig voor Ontwikkeling PPO, waarbij ⅓ van de kosten wordt gematched door PPO. Dit betekent dat je als instelling / professional maar € 1.400 betaalt voor je lidmaatschap. De aanvraag loopt via www.werktuigppo.nl, bij interesse ondersteunen we hierbij. Voor instellingen die zijn aangesloten bij het Sociaal Fonds Podiumkunsten is het mogelijk om een aanvraag te doen om 70% van de kosten vergoed te krijgen.