Nog tot 1 juli tijdelijk extra middelen PPO voor zzp’ers

3 juni 2021

Werkenden in de culturele en creatieve sectoren kunnen sinds een aantal maanden een beroep doen op Werktuig PPO voor cofinanciering van permanente professionele ontwikkeling. 

Normaal gesproken kan bij Werktuig PPO 1/3e  bijdrage aan de kosten worden aangevraagd, met daarnaast een eigen bijdrage en een bijdrage van de werk/opdrachtgever. Nu zijn er tijdelijk extra middelen voor zzp'ers.

Momenteel hebben zzp’ers door de coronacrisis vaak geen opdrachtgever die professionele ontwikkeling wil of kan meefinancieren. In specifieke situaties kunnen we vanuit PPO tijdelijk een extra bijdrage leveren tot 2/3e van de totale investering met een maximum van 2.000 euro. Deze mogelijkheid tot aanvragen van een extra bijdrage loopt tot 1 juli 2021. Wil je weten wat de maximale vergoeding is voor jouw ontwikkelplan (of voor het plan van zzp'ers in je organisatie)? Vul dan snel hier het aanvraagformulier in.

Op de hoogte blijven over PPO?
Continu professioneel blijven ontwikkelen is belangrijk voor duurzame inzetbaarheid en verdienvermogen binnen de sector. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de PPO nieuwsbrief via een e-mail aan communicatie@platformacct.nl