Bron

Platform ACCT

Nog tot vrijdag 30 juni aanvraag indienen voor regelingen Zelfverzekerd, Zekere Zaak en Nu voor Later.

8 juni 2023

Zzp’ers en opdrachtgevers in de culturele en creatieve sector kunnen nog tot vrijdag 30 juni 2023 een aanvraag indienen voor de regelingen Zelfverzekerd, Zekere Zaak en Nu voor Later.

Daarna sluiten de loketten van het programma Oog voor Impuls. Over eventuele verlenging voor de regelingen moet nog een besluit vallen vanuit het ministerie van OCW.

Laatste kans op financiële bijdrage voor AOV-voorziening

Ben jij een zzp’er in de popsector? Heb jij al een voorziening voor als je niet kunt werken vanwege ziekte of een ongeluk? Je kunt nu nog een financiële bijdrage krijgen voor een deel van de kosten die je maakt voor je verzekering, schenkkring of broodfonds. Ruim 4.000 zzp’ers in de culturele en creatieve sector hebben deze stap al genomen.

Om een bijdrage te krijgen vanuit de regeling Zelfverzekerd moet je uiterlijk vrijdag 30 juni 2023 een voorziening afsluiten en een aanvraag indienen. Er is verlenging aangevraagd bij het ministerie van OCW, maar een besluit moet nog vallen. Mis deze kans niet!

Ga hier naartoe en word ook Zelfverzekerd!

Laatste kans op financiële bijdrage voor pensioenvoorziening

Ben jij een zzp’er in de popsector? Heb jij al iets geregeld voor je oude dag? Je kunt nu nog een financiële bijdrage krijgen voor een deel van de kosten die je maakt voor je pensioenfonds of lijfrente.

Om een bijdrage te krijgen vanuit de regeling Nu voor Later moet je uiterlijk vrijdag 30 juni 2023 een voorziening afsluiten en een aanvraag indienen. Er is verlenging aangevraagd bij het ministerie van OCW, maar een besluit moet nog vallen. Mis deze kans niet!

Ga hier naartoe  en zet nu al stappen voor later.

Laatste kans op financiële bijdrage voor transitie naar werkgever

Ben jij een opdrachtgever in de popsector? Veel VNPF-leden zijn dat.  Huur je zzp’ers in, terwijl je ze liever in dienst zou willen nemen? Bij menig VNPF-lid is dat het geval. Jullie kunnen nu nog een financiële bijdrage krijgen om een zzp-opdracht om te zetten naar een dienstverband. Door Zekere Zaak vond deze transitie de afgelopen drie maanden al bij bijna 100 organisaties in de culturele sector plaats.

Om een bijdrage te krijgen vanuit de regeling Zekere Zaak moet je uiterlijk vrijdag 30 juni 2023 de contractvorm omzetten en een aanvraag indienen. Er is verlenging aangevraagd bij het ministerie van OCW, maar een besluit moet nog vallen. Mis deze kans niet!

Ga hier naartoe en zet nu ook de stap naar een meer Zekere Zaak.