Online HR kennissessie over o.a. HR vouchers

1 september 2021

Dinsdag 7 september om 10.00 uur vindt de maandelijkse online HR kennissessie plaats. Tijdens de kennissessie licht CAOP  de HR-voucher toe.

Meld je hier aan.

Over HR-Vouchers in de cultuur
Tijdens de kennissessie praat Wouter Touw (CAOP) deelnemers bij over de HR-voucher en hoe verschillende organisaties in de culturele en creatieve sector hiervan gebruik hebben gemaakt.

Vragen over andere HRM zaken
Er is ook ruimte om ook andere HR-vraagstukken te bespreken. Loop je tegen een vraagstuk aan tijdens je werkzaamheden? Plaats dan een reactie onder het event en digiPACCT zorgt ervoor dat je onderwerp wordt geagendeerd. Aanmelden kan hier.

Wat is digiPACCT?
digiPACCT is hét cultuuurbrede platform voor HR en arbeidsvoorwaarden voor iedereen met HR-taken in de culturele en creatieve sector. Samenwerking, netwerken en het delen van kennis staan centraal. Het platform bestaat uit vier pijlers:

  • Kennisbank: een compleet overzicht van de geldende arbeidsvoorwaarden in de culturele en creatieve sector, waaronder collectieve arbeidsvoorwaarden maar ook honorarium- en andere richtlijnen.
     
  • HR-Community: een interactieve online omgeving waarin professionals met elkaar in contact kunnen komen voor het uitwisselen van kennis en sectorbreed overleg. Op basis van de besproken onderwerpen kunnen FAQ’s en ‘best practices’ worden toegevoegd aan de kennisbank.
     
  • Online kennissessies: een maandelijkse (digitale) bijeenkomsten om actuele thema’s, trends en ontwikkelingen te bespreken of een webinar om een specifiek onderwerp nader te behandelen, onder leiding van experts uit het veld.
     
  • Netwerkbijeenkomsten: zodra de coronamaatregelen het toelaten kan een of twee keer per jaar een live bijeenkomst worden georganiseerd waarbij een specifiek thema wordt uitgelicht en professionals in levenden lijve met elkaar kunnen netwerken.