Programma Congres Podia & Festivals bekend

29 augustus 2018

Ook dit jaar organiseren we ruim 50 deelsessies over belangrijke actualiteiten in de podium- en festivalwereld. Kom ook en neem collega’s en relaties mee om deel te nemen aan het omvangrijke programma en ontmoet muziekprofessionals en beleidsmakers.

Hieronder vind je een greep uit de deelsessies die plaats zullen vinden op het Congres Podia & Festivals op 19 september in TivoliVredenburg.

Wat te denken van?

Battle of the cover and tribute bands!
Er lijken steeds meer cover- en tributebands op de Nederlandse podia en festivals te staan. Is dat inderdaad zo en is dat erg? Met o.a. Jan Geert Vierkant van het Metropole Orkest.

(Hoe) werkt influencer marketing?
2018 is het jaar van de influencers! Toch? Wat kunnen influencers betekenen voor podia en festivals? Waar begin je? Wat levert het op?

Wat is het geheim voor een succesvolle cultuurregio?
‘De regio’ moet een cultuurprofiel gaan opstellen. Eind dit jaar moeten ze af zijn en sommige regio’s zijn al een heel eind. Wat valt daarvan te leren en welke rol speelt pop in die cultuurregio’s?

Feiten & fabels over de Nederlandse podia en festivals
Hoe gaat het met de podiumkunsten nu de economie weer is aangetrokken? Hoeveel programma, bezoeken en inkomsten zijn er? Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de poppodia, theaters en festivals?

Hoe ziet de bar van de toekomst er uit?
Horeca-inkomsten worden nóg belangrijker dan ze al zijn. Maak kennis met de bar van de toekomst en leer over de laatste trends en ontwikkelingen.

Andere onderwerpen en actuele thema’s die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld de Fair Practice Code, Biercelsessies met Erik Mans, de AVG, Duurzaamheid, Vrijwilligerswerving en -binding, CRM, toegankelijkheid.

Zie hier het volledige programma en meld je via deze link aan.

Het Grote Cultuurregio Diner
Na afloop van het Congres is er een diner pensant, Het Grote Cultuurregio Diner, voor directies en bestuurders. Aanmelden daarvoor kan hier.

Gratis naar HEMELBESTORMERS
Deelnemers aan het Congres Podia & Festivals hebben kosteloos toegang tot de tweede editie van het showcasefestival HEMELBESTORMERS in TivoliVredenburg.