Bron

Greenevents.nl

Radboud x Green Events Training: Leadership for Sustainable Events

10 april 2024

Radboud x Green Events Training: Leadership for Sustainable Events

Ben jij een event manager of beleidsmedewerker evenementen en wil je jouw evenement(en) zo duurzaam mogelijk organiseren, maar weet je niet goed waar te beginnen?

Of wil je je kennis opfrissen en alle nieuwe ins en outs weten op het gebied van duurzame evenementen en aankomende regelgeving? Schrijf je dan in voor de cursus van Green Events, waarin ze je gaan inspireren en leren hoe je een evenement kan verduurzamen. Hierbij komen het maken van een duurzame strategie en een actieplan aan bod, alles aan de hand van een aantal hoofdthema’s en voorbeelden uit de praktijk.

Intakegesprek

Voorafgaand aan de cursusdag plannen ze een individueel intakegesprek . Tijdens dit gesprek breng jij samen met Green Events jouw persoonlijke leerdoelen in kaart en bespreken jullie hoe deze cursus je gaat helpen om deze doelen te bereiken.

Cursusdag

De cursusdag vindt plaats op 14 maart 2024 10:00-16.30 (inloop vanaf 9.30). Jullie zijn te gast bij Mainstage Event Campus; het kenniscentrum voor de operationele achterkant van de event industrie. Het Green Events team van praktijkgerichte experts leert je de basisprincipes van de meest impactvolle thema’s en geeft je handvatten voor concrete implementatie in de praktijk.

De volgende thema’s komen aan bod:

  • Meten en strategie bepalen
  • Grondstoffen management & Single Use Plastics
  • Duurzame energievoorziening
  • Emissie arme mobiliteitsoplossingen
  • Toekomstbestendig menu
  • Toegankelijkheid

Schrijf je nu in!

Deelname aan deze cursus kost €575,- (ex. BTW). Wist je dat je via het PPO programma van ACCT mogelijk in aanmerking komt voor cofinanciering? Deelname kost dan maar €383,- (ex. BTW).

Inschrijven kan tot 7 maart 2024 via deze link (Let op; er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!)

Klik hier om meer te lezen over de cursus.