Bron

Stager

Seminar “Tips & tricks van Stager”

27 juni 2023

Vlak voordat een ieder zich weer vastrijdt op de Route du Soleil of opmaakt voor een overvolle festivalzomer is het eindelijk zo ver.

Stager organiseert weer een seminar voor gebruikers, geïnteresseerden en andere geliefden. Als vanouds in hun thuisbasis WORM op de Witte de withstraat. Ze hebben inmiddels een bommetjevol programma met zinderende presentaties.

Praktisch

  • woensdag 5 juli 2023 / 15:30
  • Locatie: WORM, Boomgaardsstraat 71. 3012 XA, Rotterdam

Nog meer productie plan tools

In de afgelopen maanden hebben verschillende updates aan de productieplan tools het licht gezien. Stager laat zien hoe je je producties kunt stroomlijnen, en niet onbelangrijk, welke vette features we nog in petto hebben.

Directeur VNPF blikt terug

Na de Corona crisis zijn we meteen met volle kracht in de hoogste versnelling uit de startblokken geschoten. Misschien goed om toch eventjes achterom te kijken met VNPF directeur Berend Schans, nu de mist op begint te trekken.

Feature requests met Frill

Wil je meedenken met de ontwikkeling van Stager? Dat kan allemaal via Frill, het nieuwe feature request systeem. Stager laat zien hoe het werkt en geven tips hoe je natuurlijk je wensen werkelijkheid kunt zien worden.

Win, win, win, tijdens de Stager quiz

Ben jij de beste Stager kenner en weet je welke features wel en welke niet in Stager zitten? Of kun je gewoon heel goed gokken en heb je altijd mazzel? Dan maak je kans op een prachtige prijs tijdens de Stager quiz.

De nieuwe ticketshop van Stager

Stager is natuurlijk een tech bedrijf, dus ze gooien er ook een wat meer technisch verhaal in over API’s, widgets, cookieless, typesafety en wat dat met de nieuwe ticketshop van Stager te maken heeft.

TicketSwap over Sealed Ticket & Fair share

Stager werkt aan een Sealed tickets integratie met TicketSwap. Jason de Lange komt vertellen wat Sealed Tickets inhoudt en hoe je als organisator ook een graantje mee kunt pikken als tickets via TicketSwap verkocht worden.

What’s in the roadmap?

Stager werkt aan dolle plannen voor de ontwikkeling van email automation, updates aan de personeelsplanner en meer. Onze product owner geeft een inkijkje in de toekomst en laat weten hoe je mee kunt denken.

Borrel met Move Around Soundsystem

Na afloop van het seminar komen onze vrienden van Move Around Sound, het 12 v bike soundsystem uit Rotterdam, de feestvreugde vergroten met lekkere plaatjes. En natuurlijk zijn er hapjes en drankjes!