Terugblik TVD kennismiddag met als thema ‘Milieu-elementen en de evenementensector’

14 maart 2024

Afgelopen donderdag, 7 maart, organiseerde de TVD (dé branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven) de kennismiddag ‘Milieu-elementen en de evenementensector’ bij Tivoli Utrecht.

De kennismiddag ‘Milieu-elementen en de evenementensector’ was georganiseerd in samenwerking met de VVEM (Vereniging van Evenementen Makers), VTTE (Vereniging Technisch Toeleveranciers Evenementen), FOH (Front of House) en VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals). Met een gemêleerde groep van ruim 130 deelnemers, bestaande uit organisatoren, constructeurs, (toe)leveranciers, tentenbouwers, gemeenten, brandweer, overheid en veiligheidsregio’s kijken ze terug op een geslaagde middag. Een middag waarbij de onderwerpen stikstof en Zero Emissiezones middels presentaties en in discussie met de zaal en met het panel uitgebreid aan bod kwamen.

Graag deelt de TVD je de presentaties die deze middag zijn gegeven.

Tevens delen ze ook graag de galerij TVD – Branche Event Tivoli 07.03.2024 (passgallery.com met foto’s die deze middag zijn gemaakt, wat de sfeer van de middag weergeeft.

Klik hier voor de presentatie SKEN Keurmerk Tenten

Klik hier voor de presentatie Stikstof en de evenementensector

Klik hier voor de presentatie Mini masterclass- The future of driving