Update Unmute Us!

2 september 2021

Donderdag 2 september is de organisatie Unmute Us! ook aanwezig bij de gesprekken met een aantal betrokken ministeries. En er is meer.

De uitkomsten van dat gesprek worden zo snel gedeeld.

Deelnemende ssteden 11-09
Vrijdag 3 september worden in het begin van de middag alle deelnemende steden voor het aankomende protest bekend gemaakt. Het artwork hiervoor wordt vrijdag in de Google Drive Artwork Campagne map gezet. Je vindt het materiaal hier.
Verdere informatie omtrent het programma, de startlocaties, routes etc. zal volgende week worden gedeeld.

Op welke manier kan je nog meedoen?
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen is het helaas niet meer mogelijk je aan te melden als stad of om mee te rijden met een wagen.

Als je op een andere manier je steentje wilt bijdragen (naast meelopen en online berichten delen), is dat natuurlijk heel erg welkom. Hiervoor kun je je aanmelden via het formulier op de website. Het Unmute Us Team zorgt ervoor dat jullie info terecht komt bij de hoofdorganisator van jullie stad en zij zullen dan contact met jullie opnemen als ze gebruik kunnen maken van jullie hulp.

Daarnaast worden jullie als afzender vermeld op de website. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Het allerbelangrijkste voor dit protest is natuurlijk dat er nog meer mensen zich bij ons aansluiten zodat we nog harder van ons kunnen laten horen. Daarom vraagt de organisatie jullie je gehele achterban op te roepen om mee te lopen op zaterdag 11 september.