VNPF en Parkpop presenteren Werkbezoek Green Batteries & plastic bekers

16 mei 2019

Zaterdag 29 juni organiseert VNPF samen met DUCOS op Parkpop Saturday Night in Den Haag een informeel bedrijfsbezoek over Green Batteries en plastic bekers op festivals. De middag begint met een presentatie en gesprek over hoe je dieselaggregaten kunt vervangen en wat er speelt aangaande plastic bekers. Aansluitend tot laat is er een borrel en diner op het vipdek uitkijkend op het mainstage. 

Programma

Thema 1: Hoe vervang je dieselaggregaten met green batteries?
14.00 – 16.00
Guus Dutrieux (DUCOS) en Paul Poulissen (NUON/Vattenfall) vertellen over hoe je een festival met 200.000 mensen en 7 stages van energie voorziet middels accu’s. Wat zijn de voor- en nadelen? Waar loop je tegenaan? Hoe regel je dat met de gemeente?
Aansluitend is er een rondleiding over het terrein en een accuschouw. 

Thema 2: Wat speelt er aangaande plastic bekers?
16.15 – 17.30
Met welke wetgeving hebben we te maken en welke afwegingen kun je maken bij het kiezen voor het type beker. Onder andere met Lab Vlieland.

Avondprogramma: napraten met eten, drinken, muziek en gezelligheid!
17.30 – laat
Na afloop is iedereen welkom in een skybox op het vipdek voor drinken, een diner en uitzicht op het mainstage met Cypress Hill, Nile Rodgers of Skunk Anansie. 

Aanmelden en kosten
Voor deze middag en avond ter leering ende vermaeck vragen we aan VNPF-leden een bijdrage van €75 ex btw. Niet-leden kunnen deelnemen voor €200 ex btw. 

Er is beperkt plek dus meld je snel aan! Dat kan door een mail te sturen aan kees@vnpf.nl met daarin je naam, organisatie en functie. Afzeggen kan tot en met uiterlijk 20 juni. Bij een latere afmelding zijn we genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Dit in verband met het voorbereiden van het diner.

Meer info volgt. Heb je vragen? Bel 06-28937015 of mail kees@vnpf.nl.