Bron

VNPF

VNPF verwelkomt Spoorpark LIVE Festival als nieuw lid

2 mei 2024

De VNPF mag weer een nieuw lid verwelkomen: Spoorpark LIVE Festival in Tilburg.

Spoorpark LIVE wordt georganiseerd door Greenhouse Talent en This is Live Group en vindt eind juni plaats in het Tilburgse Spoorpark. De line-up bestaat deels uit artiesten van eigen bodem en deels uit internationale headliners, verdeeld over twee podia.

Kijk hier voor meer informatie: spoorparklivefestival.nl

Het Spoorpark, een park gelegen midden in de stad, heeft zijn thuis gevonden op het voormalige van Gend en Loos terrein. Hier kan men veel activiteiten ondernemen, variërend van hardlopen en BMX’en tot beachvolleyballen, picknicken, kamperen, sporten, of gewoon een hele dag relaxen op een kleed. Dit park is het resultaat van het grootste burgerinitiatief van Nederland, tot stand gekomen met steun van de gemeente maar vooral dankzij de inzet en initiatieven van de inwoners van Tilburg.

Met een regiegroep aan het roer en uit een selectie van 80 ideeën en initiatieven, werden 8 kwartiermakers benoemd om het park vorm te geven. Samen hebben zij gezorgd voor ruimte voor sport, vrije tijd, horeca en zelfs een camping.

Het Spoorpark neemt ook een belangrijke plaats in voor bijvoorbeeld Roadburn. Het park dient als locatie voor de Roadburn Camping, welke afgelopen jaar een aangepaste opzet had vanwege de staat van het grasveld. Tijdens Roadburn Offroad live vonden er ook optredens plaats.