Bron

Ministerie I en W

Vragenlijst over de regeling kunststofproducten voor eenmalig gebruik tot 18 augustus

10 augustus 2024

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft opdracht gegeven aan Arcadis, Berenschot en Ipsos I&O om de reductiemaatregelen in de Regeling kunststofproducten voor eenmalig gebruik te evalueren.

Het doel is om te kijken hoe effectief de regeling is en of er aanpassingen nodig zijn. Onderdeel van het onderzoek is een online vragenlijst onder ondernemers, exploitanten en organisaties.

Arcadis, Berenschot en Ipsos I&O vragen ondernemers naar hun kennis en ervaring met de vermindering van eenmalig gebruik van bekers en bakjes die plastic bevatten, bij consumptie ter plaatse en bij consumptie om mee te nemen, af te halen of te bezorgen. Ben je directeur/bestuurder van een onderneming, school, ziekenhuis, dagattractie , bestuurslid van een sportvereniging, filiaalmanager, facilitair manager, organisator van festivals en evenementen, horeca-ondernemer of heb je vanuit een andere rol goed zicht op het gebruik van bekers en bakjes in je organisatie? Vul dan de online vragenlijst in. Ook als er in je organisatie geen wegwerpbekers en -bakjes die plastic bevatten gebruikt worden, is je bijdrage welkom.

Het invullen duurt ongeveer 8 minuten.

Start vragenlijst

Je start de vragenlijst door de volgende link aan te klikken:

www.startvragenlijst.nl/wegwerpplastic

Je kunt de vragenlijst invullen tot en met 18 augustus. Ipsos I&O gaat zorgvuldig om met je privacy. Als je vragen hebt of als er onduidelijkheden zijn, kan je mailen naar helpdesk@ioresearch.nl