Bron

EMC Cultuuronderzoeken

Webinar Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie in de cultuursector met behulp van Whize

8 maart 2023

De Nederlandse cultuursector maakt werk van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. Data kunnen daarbij het verschil maken.

Op donderdag 13 april van 10:00-10:45 uur organiseren EMC Cultuuronderzoeken en Whooz een nieuwe webinar, waarin ze de voordelen van een analyse met behulp van Whize voor dit doel belichten. Aanmelden is gratis.

De Nederlandse cultuursector maakt werk van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. Dit gebeurt niet alleen binnen de muren van de eigen organisatie, maar ook en vooral daarbuiten. Data kunnen daarbij het verschil maken!

Elke culturele instelling zoekt op haar eigen manier naar het antwoord op de vraag hoe haar aanbod relevant kan worden voor díe delen van de samenleving voor wie deelname aan de maatschappij sowieso moeilijk is.

Op donderdag 13 april organiseren EMC Cultuuronderzoeken en Whooz een nieuwe webinar waarin ze de voordelen van een analyse met behulp van Whize voor dit doel belichten. Ook illustreren ze het succes van deze benadering aan de hand van cases uit de theater-, museum- en bibliotheeksector.

Aanmelden is gratis en kan hier.