Bron

VNPF

Webinar ‘Horeca inkoopbeleid’ door 7.7 Strategisch Bedrijfsadvies op donderdag 8 juni

2 mei 2023

In juni organiseert de VNPF in samenwerking met Arno Prins van 7.7 Strategisch Bedrijfsadvies een online sessie over ontwikkelingen en tips op het gebied van horeca inkoopbeleid voor poppodia en -festivals.

Deze online sessie vindt plaats op donderdag 8 juni van 11:30-12:30 uur en is uitsluitend toegankelijk na aanmelding en besloten voor (medewerkers van) VNPF-leden. Deelname is gratis.

Tijdens dit webinar wordt onder andere aandacht besteed aan:

  • Onze bierprijs en marge op bier, valide argument voor de brouwers?
  • Budget voor meubilair met brouwerij naam er op, sigaar uit eigen doos?
  •  Is het hebben van een contract met een frisdrankfabrikant van invloed op de reguliere drankcontracten?
  •  Laatste ontwikkelingen m.b.t. de brouwers.


Aanmelden
kan tot en met
7 juni 2023 door een email te sturen met je naam, organisatie en telefoonnummer naar arne(at)vnpf.nl

Over 7.7 Strategisch Bedrijfsadvies: Cijfers, Analyses en Praktische Inzichten
7.7 Strategisch Bedrijfsadvies is een allround consultancybureau, met een focus op de culturele sector. Regelmatig worden berekeningen gemaakt en bedrijfsprocessen geanalyseerd. Arno Prins is fiscaal-jurist met een MBA van de Erasmus Universiteit, heeft onder meer bij een grote brouwer gewerkt en heeft ruim 20 jaar in sales-omgevingen geopereerd. Sinds vijf jaar begeleidt hij ook inkoopprocessen, in het bijzonder -en met plezier- voor culturele ondernemingen zoals bijvoorbeeld 013, Grenswerk, De Pul, Paradiso en Melkweg. Referenties zijn beschikbaar op aanvraag. VNPF-leden kunnen genieten van een exclusieve korting op de diensten van Arno Prins, waarover hier meer informatie.