Bron

LVWB Fundraising

Webinar ‘Kansen voor particuliere giften aan poppodia en -festivals en het werven bij fondsen’ op 25 mei

25 april 2023

Webinar ‘Kansen voor particuliere giften aan poppodia en -festivals en het werven bij fondsen’ op 25 mei

Op 25 mei organiseert LVWB Fundraising speciaal voor VNPF-leden een webinar over kansen voor particuliere giften aan poppodia en -festivals en fondsenwerving.

Dit webinar vindt plaats op donderdag 25 mei van 9.30 tot 10.30 uur. Deelname is kosteloos en alleen voor VNPF leden. Aansluitend wordt op 8 juni tijdens een online spreekuur de mogelijkheid geboden om concrete vragen ten aanzien van de fondsen te stellen en daar kort advies over te krijgen.

Op 25 mei staan twee onderwerpen op het programma:

  • Frankie Uyterlinde, student Radboud Universiteit en junior-adviseur bij LVWB Fundraising, heeft onder begeleiding van Prof. Dr. Helleke van den Braber een onderzoek gedaan naar de weerstanden en kansen rondom particuliere fondsenwerving voor poppodia. Zij interviewde onder andere Paradiso, FLUOR, Poppodium 013 en TivoliVredenburg en presenteert de uitkomsten en aanbevelingen van haar onderzoek.
  • We bespreken de actuele mogelijkheden en kansen voor podia en festivals om aan te vragen bij fondsen.

Aanmelden kan hier.

Twee weken na het bovenstaande webinar, op 8 juni, heb je tijdens een online spreekuur van 9.30 tot 11.00 uur de mogelijkheid om concrete vragen ten aanzien van de fondsen te stellen en daar kort advies over te krijgen. Tijdens het webinar kun je je daarvoor inschrijven. Je ontvangt dan een tijdslot en Teams-link.

Kijk hier voor meer informatie over wat LVWB Fundraising voor VNPF-leden kan betekenen.